promo_panel_oprosnik_26_04_23
Натисніть знайти для пошуку

Чоловічий одяг

Нові товари
Популярні товари

Чоловічий одяг

Купити чоловічий одяг — справа не менш складна, ніж жіночий. Якщо для жінок важливіші зовнішній вигляд і поєднуваність речей, то чоловіки в першу чергу дивляться на якість і практичність одягу. Сьогодні ми поговоримо про базовий чоловічий гардероб, який підійде кожному незалежно від способу життя і вподобань.

Класичний костюм

Чоловічий костюм — предмет, який повинен бути в гардеробі у кожного. Це те, що можна одягти з будь-якого приводу, будь то весілля друга, ділова вечеря або перемовини. А для деяких — це ще щоденне вбрання.
Не всім чоловікам подобається носити костюми, адже вони досить «вимогливі». Але як красиво виглядають чоловіки в класичному костюмі в очах жінок, важко навіть передати! Головні секрети правильного костюму — обрати приталений піджак і не застібати нижній ґудзик.

Краватка

Якщо є сорочка, особливо для ділових зустрічей або «на вихід», повинна бути і краватка. Головне правило — забудьте про широкі моделі. Можливо, коли-небудь вони повернуться в моду, але зараз краще обрати стильну тонку краватку. По-перше, вона додасть стрункості. По-друге, виглядає більш акуратно та охайно. А ось в дизайні немає ніяких обмежень — вибирайте під свій настрій, смак і захід.

Джинси

Ну куди ж в сучасному світі без джинсів? Це настільки звичний предмет одягу як для чоловіків, так і для жінок, що важко собі уявити когось без джинсів в шафі. Краще купити 2 пари: темніші для зими, світліші — для літа. Для базового гардероба не варто вибирати трендові джинси, наприклад, з вишивкою або дірками — такі тенденції швидко проходять, і вже в наступному сезоні ви не зможете їх носити. Віддайте перевагу класичним відтінкам синього або придивіться до чорної або сірої пари.

Сорочка

Чоловіча сорочка — також важливий елемент чоловічої моди. Підходить для щоденного використання і для урочистих виходів (якщо носити її з запонками). Сорочка може служити як самостійним предметом гардероба, так і доповненням, наприклад, до светра або піджака. При виборі потрібно звернути увагу на колір, якість матеріалу і фасон.

 

Верхній одяг

Головне — ніколи не економте на якості верхнього одягу. А що саме ви виберете — парку, пальто або пуховик — справа виключно смаку і способу життя. Вибір зараз також вражаючий: у моді як пальто оверсайз, так і приталені, з хутром і без, класичні та андерграунд.

Футболки

Відмінний варіант на кожен день, адже можна вибрати як більш розслаблені варіанти з принтом, так і більш елегантні поло благородних відтінків, в яких і на ділову зустріч можна піти. Краще купити кілька футболок різних кольорів і фасонів. А ще звертайте увагу на матеріал: тонка синтетика, яка швидко зношується — точно не ваш вибір.