promo_download_app_android_2023
Натисніть знайти для пошуку

Дитяче та підліткове взуття

Нові товари
Популярні товари

Дитяче та підліткове взуття

Хороше якісне дитяче та підліткове взуття — запорука правильного розвитку ноги дитини.

Як вибрати й купити якісне дитяче та підліткове взуття?

Потрібно пам'ятати, що перше взуття потрібно купувати, коли дитина почне ходити або самостійно стояти не менше 10 хвилин. Щоб купити відповідне взуття, виміряйте розмір ноги дитини за допомогою олівця і паперу і запитайте у продавця про розміри і їх актуальність.
 
При виборі взуття для хлопчиків і дівчаток будь-якого віку майте на увазі наступне:
 
  • матеріал. Повинен бути натуральним. Завдяки цьому шкіра буде дихати, нога буде менше пітніти, а ризик алергії та подразнень зменшиться;
  • підошва. Вона повинна бути гнучкою. У жорсткому взутті є ймовірність розвитку плоскостопості та інших неприємних речей. Віддайте перевагу гнучкій підошві;
  • розмір. Вибирайте моделі з запасом в 0,5 - 1 см. Таким чином і пальчикам буде вільніше, і на постійній купівлі нового взуття заощадите. А зимове взуття вимагає невеликого зазору для носка, так що зайві 5 мм не завадять;
  • каблук. Помилка, що для дітей каблук протипоказаний. Це не означає, що підліткам потрібно купувати туфлі на 10-сантиметрових підборах. Але 1,5 - 2 см зіграють тільки на користь, особливо в ніжному віці;
  • зовнішній вигляд. Цей пункт особливо важливий для підлітків, адже вони хочуть носити все саме стильне. Тому цікавить їх модне взуття. Психологи кажуть, що привчати дітей до прекрасного з дитинства — правильне рішення, яке впливає на рівень емоційного інтелекту.

Чи варто купувати дитяче ортопедичне взуття?

 З цим пунктом варто бути обережним. Супінатор потрібний далеко не всім дітям, а іноді навіть призводить до порушень в розвитку стопи. Якщо у дитини здорова нога, ортопедичне взуття ні до чого. Тому перш ніж купити спеціальне взуття, порадьтеся з фахівцем.
 

Купити дитяче та підліткове взуття в інтернет магазині

Багато мам вважають за краще замовляти взуття для дітей в інтернеті, це суттєво економить час і гроші. У деяких магазинах можна купити взуття оптом, це дозволяє батькам кооперуватися і купувати речі недорого.

Багато хто замовляє взуття з Америки, Китаю та інших країн. Розмірна сітка в цих країнах відрізняється від української, тому обов'язково вивчіть інформацію, перш ніж замовляти.
Якщо ви не хочете довго чекати, на Bigl.ua є маса якісного дитячого та підліткового взуття: кросівки, кеди, взуття для школи, домашні тапочки, а також ортопедична дитяче взуття.