promo_panel_oprosnik_26_04_23
Натисніть знайти для пошуку
Побутова техніка для особистого користування

Побутова техніка для особистого користування

Нові товари
Популярні товари

Краса в домашніх умовах за допомогою побутової техніки

Нехай хто що не говорить, а все-таки зустрічають по одягу. Акуратний охайний зовнішній вигляд стає одним з важливих інструментів для того, щоб справити приємне враження на інших людей або бізнес-партнерів. Навіть якщо ви відвідуєте салони краси, все одно необхідно підтримувати красу в домашніх умовах. І навіть без салонів можна мати хороший зовнішній вигляд. Для цього є безліч помічників, а саме дрібна побутова техніка для особистого користування.

Побутова техніка для волосся:

Фени для волосся — найпопулярніший домашній прилад для догляду за собою, адже ним користуються як жінки, так і чоловіки й діти. Обов'язкові атрибути хорошого фена: концентратор (вузька насадка, яка більш точно та інтенсивно спрямовує потік повітря на потрібне пасмо), кілька режимів швидкості потоку повітря і температури повітря. На додаток можуть йти іонізатор (знімає статичну електрику), холодний обдув, режим Турбо, різні насадки (щітка, дифузор, плойка). Прилади для укладання волосся дуже будь-якими жінками, адже це найпростіший спосіб змінити імідж. До таких приладів відносяться випрямлячі, плойки, прилади для плетіння кісок, повітряні стайлери, бігуді. Головне правило — використовувати засоби термозахисту для волосся і купити побутову техніку хорошої якості.

Побутова техніка для тіла:

Епілятори —  прилад, який робить процедуру гоління ефективніше. Але все-таки він не такий популярний як бритва: багато жінок бояться неприємних відчуттів від використання цього приладу. Зараз існують моделі, здатні зменшувати ці відчуття: епілятор для вологої епіляції, епілятор з масажною насадкою, спеціальні насадки для делікатних ділянок, епілятор з охолодженням; Масажери для тіла покликані служити різним цілям. Хочете розслабитися після важкого дня? Вибирайте роликовий масажер або масажер для ніг. Прибрати целюліт? Антицелюлітний або вакуумний масажер. Хочете зробити пілінг? Будь ласка, масажер для відлущування шкіри до ваших послуг. І всі ці види масажерів ви знайдете на Bigl.ua, до того ж від перевірених продавців. Крім того, у нас є побутова техніка бу і запчастини для побутової техніки — спеціально для тих, хто не хоче переплачувати.

 Побутова техніка для чоловіка:

Тримери й машинки для стрижки волосся допомагають в домашніх умовах створити новий образ і просто освіжити зовнішній вигляд. З їх допомогою можна підстригати не тільки волосся на голові, але і бороду й інші делікатні місця. Є спеціальні машинки для дитячої стрижки, для різної довжини стрижки, з різними насадками; Електробритви — номер один в чоловічому догляді за собою. Навіть якщо у чоловіка є вуса борода, за ними все одно потрібен догляд. Інтернет магазини побутової техніки пропонують масу таких товарів: з дисплеями й без, з можливістю вологого гоління, з різними типами харчування, з різною кількістю бритвенних головок і т. д.