promo_panel_oprosnik_26_04_23
Натисніть знайти для пошуку
Кухонний посуд

Кухонний посуд

Нові товари
Популярні товари

Найкращий кухонний посуд — секрет ідеальних страв

Навіть якщо ви живете один, без певного набору кухонного посуду досить складно приготувати собі їжу. А якщо у вас є сім'я, тут і говорити нема про що: дорослі ще можуть протягнути на снеках і їжі швидкого приготування, а ось дітей потрібно годувати повноцінним харчуванням. І для цього вам потрібно купити кухонний посуд. Виникає питання: що варто купити в першу чергу?

Отже, мінімальний набір кухонного посуду включає:

Каструлі. Велика — для приготування рідкої їжі і їжі у великих обсягах, маленька — для приготування невеликих страв, наприклад, зварити кашу. Якщо сім'я велика чи є потреба, має сенс відразу купити набір кухонного посуду. Обов'язково дивіться на варильну поверхню: якщо вона індукційна, далеко не всі види посуду до неї підійдуть. Якщо будете купувати відразу кілька штук, краще звернутися в інтернет магазин кухонного посуду — і каструлі приїдуть до вас де б ви не знаходилися в Україні, нехай то в Київ або в Одесу.

Сковорідки (хоча б одна сковорода). З її допомогою ви зможете смажити що завгодно і тушкувати що завгодно, тобто відмінний варіант для швидких страв. Для більш просунутих цілей можна ще купити сковороду гриль, сковороду вок і сковороду для млинців (відмінні моделі є на Bigl.ua).

Миски — кілька штук для самих різних маніпуляцій на кшталт скласти фрукти або змішати продукти. Загалом, ваш кухонну шафу для посуду повинен містити хоча б кілька мисок.

Посуд, яка підходить для використання в мікрохвильовій печі та духовці, дуже стане в нагоді на будь-якій кухні. В мікрохвильовку не поставиш посуд з металу або з металевими деталями, кришталевий посуд. Для цього підійде посуд з паперу, пластику, скла. Для духовок потрібна спеціальна жароміцний посуд. Казан або сковорода з щільним дном — це не тільки ємність для приготування їжі в походах, а й посуд для готування в домашніх умовах. Що можна приготувати в казані? Плов, тушковане м'ясо або овочі, печеня, страви кавказької кухні та багато іншого;
   

Додатково можна придбати: